aslansdagbok.blogg.se

Rehab,gäster mm.
Tjingeling!
Hoppas alltr bra med er där ute. Här allt ångestladdad. Imorgon är det dax att återgå till vakttjänst efter 4 lediga semesterveckor. Hoppas man kan somna i tid o vakna i tid*hehe*Skoja bara. Jag somnar på två röda o en grön o vaknar när jag blir väckt. Så enklet är det!
I fredags som ni vet skulle jag iväg o träna. Nojjan ställde klockan på 06:50. Skulle va där 08:00. Enda kruxet var denna fredags morgon var att klockan ringde inte o en Nojjan vakna 07:31. Skrämmer liv ur stackars mig där jag ligger o sover gott!!
Husse klär på mig sele o går ut med mig till bilen medans en yrvaken Nojjan tar på sig sina kläder i all hast. Hör o häpna. Hon stannar i Lund 07:50 och jag hinner till och med gå och kissa lite innan jag ska gå i vattentrampet. Jävla tur. Kommer in i rummet. Min sjukgymnast duschar av mig o sedan går jag in i karet var på Nojjan frågar henne. "Kan jag gå på toa undertiden vattnets fylls på?" Ja jo jag skämdes lite på hennes bekostnad. Och inte hann hon borsta tänderna heller. Så då vet jag vad det var som lukta OCH det va inte min fis*hihi*
Det gick ganska bra idag. Jag jaga en kräfta i badet. O stannade bandet bara ett par ggr*hehe*
Igår jag Nojjans syster o svåger här o åt lite räkor. Fick smaka en o annan då räkor tydligen inte ska vara bra för mig.  Va en lugn trevlig dag. 
 
Idag söndag var vi alla inställda på en slappe dag. Jag har haft en slappedag faktiskt men Nojjan o husse har städat som bara den*hehe* skönt att se andra jobba.
Lyxa till det med lite pizza bland hundmaten ikväll. 
Så nu ska jag återgå till att slappa lite till och ladda mina batterier inför ny arbetssäsong.
 Så ni får har det bra så länge så störes vi
Vov vov